February 1, 2015

Příprava na ples.

Ahojky krásky :)...Někdy začátkem ledna měl Tom maturitní ples, kde jsem zamozřejmě nesměla chybět :D. Tentokrát jsem chěla nějaké přirozenější líčení, než na mém plese. Účes jsem zvolila jednoduchý, vlasy jsem kulmou natočila, kořínky vlasů natupírovala a přední vlasy sepla dozadu, nakonec se mi podařilo vytvřit pěkný účes a nakonec i líčení :). Tady se můžete kouknout, jak jsem vypadala a také nějaké fotky s Tomem :)








A JEDNA SRDCOVKA ♥♥♥


15 comments :

  1. Slušelo vám to. :) Líbí se mi tvůj účes, i když si stále nemůžu zvyknout na tu tmavou barvu, mně ses líbila blond. Ale pěkné to je :) Dlouho jsem tě nesledovala, až včera a docela jsem se lekla, zdáš se mi strašně pohublá. Doufám Lucinko, že nejsi anorektička, jsi tak milá a fajn holka, bylo by mi líto, kdybys do něčeho takovýho spadla. A snad se nezlobíš, že ti to sem narovinu píšu, kdyžtak to smaž, kdyby se tě to nějak dotklo. Možná je to tím, že u nás v rodině jsme všechny holky krev a mlíko a zdá se nám to tak normální. :) S Tomem vám to sluší nejen na plese, ale i co jsem včera sledovala videa na yt. :) Tak hodně štěstíčka a lásky.
    blog Měj se ráda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme :) já se v téhle barvě cítím nejlépe :) neboj, anorexii nemám :) jen jak jsem teď nastoupila do nové práce, tak jsem byla už od vánoc z toho ve stresu, tak jsem moc nedokázala jíst, teď už jsem se ale opět dala dokupy a snažím se to jídlo dohnat :) moc děkujeme :)))

      Delete
    2. Tak to jsem ráda a blahopřeji k nové práci. Ať se ti tam líbí a ať se daří. :)

      Delete
  2. Luci, moc Ti to sluší. Takové jednoduché a přitom tak krásné ;) Jako celek to vypadá perfektně.
    A s Tomem jste moc sympatický pár, doufám, že jste si ples pořádně užili :)

    ReplyDelete
  3. No krása! Prvá fotka je dokonalá - krásny makeup aj účes. Aj šaty si pekné zvolila :)

    ReplyDelete
  4. Krásné! Moc Vám to spolu sluší.. :)

    ReplyDelete
  5. Krásné :) Líbí se mi líčení,účes i vlasy. Moc ti to slušelo :)

    ReplyDelete
  6. jeeej vyzeráš ako princezná :)

    ReplyDelete
  7. Moc ti to slušelo, vypadala jsi jako princezna :33 S Tomem Vám to moc slušíí a moc moc přeju :)

    ReplyDelete
  8. Ahoj Luci, máš překrásný makeup a vlasy. Nemůžu se na tebe vynadívat a to nejsem kluk. :-D Šaty teda nejsou šálek mé kávy, ale i tak se vedle tebe určitě může Tom naparovat. :-D :-) Jídlo si určitě dopřávej, ale myslím, že i tak ty máš štěstí na rychlejší a lepší metabolismus, viď? Budeš drobounká i tak. Doufám, že ti to v rodině nepřipomínají tak často, jako mně. Do mě by pořád něco cpali a tiše mi závidí (v dobrým). :-D

    ReplyDelete
  9. Hrozně moc ti to slušelo,určitě jste si to užili;)

    ReplyDelete
  10. Teda ty jsi kráska. ta první fotka. <3 Máš nádherný oči:)

    ReplyDelete
  11. Moc ti to sluší, hodíte se k sobě ;)

    ReplyDelete
  12. Moc Ti to slušelo :)) sleduji Tvá videa už od samého začátku a tak mě teď napadlo jestli si dávala alespoň fotky ze svého plesu na blog :))

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...