January 26, 2015

Recenze | Garnier Fructis - Posilující šampon.

Ahojky krásky :) ... Asi po sto letech píšu nějakou recenzi. Tentokrát vám povyprávím o šamponu od Garnier Fructis, který má naprosto úžasný obal (barvu). Jak fungoval v praxi? :)

Co slibuje? ,,Sníš o nádherně hustých, bohatých  vlasech plných objemu? Fructis Densify vytváří nádhernou vlasovou hmotu, kterou můžeš vidět a cítit na dotek. Složení s Fibra-cylanem proniká do vlasového vlákna a rozšiřuje vlas zevnitř. Obohacené o extrakty granátového jablka zanechává vlasy sametově poddajné a krásnější. VÝSLEDEK: Každým umytím jsou tvoje vlasy viditelně hustší jako bys měla více vlasů."

Co splnil? Raději opomeneme ty kecy, které píšou na obalu, buďme realističtí ;) !!! Nějaký šampon na objem jsem měla možná jednou v životě. Většinou jsem používala ty, co byly pro všechny typy vlasů. Chtěla jsem ale nějaký vyzkoušet, jestli náhodou neuvidím nějakou změnu. Sáhla jsem tedy po oblíbené značce Garnier a na první pohled mě zaujal už obal. Šampon úžasně voní, sladce, připomíná mi to maliny (ikdyž to asi bude granátové jablko). I kdyby nefungoval, ta vůně by to zachránila a používala bych ho dál. Prvních pár umytí jsem žádnou změnu nepozorovala. Až tak po čtrnácti dnech jsem si všimla, že mám vlasy takové nadýchanější a nemastí se tak brzy, jako předtím. Takhle to šlo po celou dobu používání. Já mám ale takový problém s kosmetikou (převážně vlasovou), že když něco použvám delší dobu, tak to začně dělat neplechu a přestane mi to vyhovovat. Šampon používám už asi 2 až tři měsíce a už to prostě není ono, mám pocit, že se mi vlasy začaly mastit a začala mě i svědit pokožka hlavy. Věděla jsem, že je opět čas na střídání šamponu. Nemyslím si, že to bude šamponem, ale prostě mnou, jelikož to tak mám vždycky, proto mám tolik šamponů, abych mohla neustále střídat a pak všechny fungují tak, jak by měly :). Kdyby to náhodou bylo přímo tímto šamponem, tak je to třeba tím, že jsou v tom nějaké silikony, které vlasům dodávají objem a tak ucpávají kořínky vlasů a ty pak třeba nemohou dýchat (nebo tak něco :D) a tak je potřeba šampon změnit, aby jsme se vrstvy zbavili. Až si zase vlasy odpočinou, určitě se k němu vrátím :). Jinak šamponu stačí troška a bezvadně pění.

Shrnutí: Tento šampon mohu doporučit, pokud máte řídké a jemné vlasy jako já, je to dobrý pomocník za pár kaček :). Dávám mu 4 berušky z 5-ti :).






4 comments :

  1. Máš štěstí, že ti sedí šampony z drogerie, mně zpravidla podráždí vlasovou pokožku : (

    ReplyDelete
  2. Doma mám balzám stejné značky akorát Pure Shine a použila jsem ho jednou a měla jsem po něm šíleně mastné vlasy. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem si vlasy špatně opláchla nebo tím, že je balzám špatný sám osobně ale zařadila jsem ho dozadu do skříně.

    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Tahle řada mě láká hlavně kvůli té krásné růžové barvě :D !

    ReplyDelete
  4. Tento šampon jsem nezkoušela, ale už jsem na něj taky koukala, tak ho možná vyzkouším až spotřebuji ten co mám teď :) Jinak s tím, že šampon musíš měnit to mám také, ale jen u některých značek ;)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...