June 11, 2014

Swatch | Essence Cookies & Cream - Blush.

Ahojky krásky :)... Když už jsou taková vedra a svítí sluníčko, chce to tvářím dodat nějakou tu barvičku, která vás oživí a  projasní. Na léto mám hodně ráda tvářenky se shimmerem, prostě to na mě působí tak letně a zdravě. To jsem šla zase do Rossmanna a koukala, co nového Essence má. U nás teď mají limitku Cookies & Cream, která mě velmi zaujala, nejvíce ale asi  tato tvářenka. Už jsme tu dlouho neměli žádný ,,swatch článek", tak už to chtělo zase něco nového do sbírky. Tato tvářenka v odstínu 01 Cakepop, that´s top! je naprosto nádherná korálovo růžová barvička s vcelku výrazným shimmerem, na léto jako dělaná. Píšou, že je zapečená, dobře, když myslí, nevidím tam ale rozdíl od normálních tvářenek. Je hodně pigmentovaná, takže to chce opravdu lehkou ruku při nanášení, protože stačí o trošku víc a je z vás Marfuška, což už tak pěkně nevypadá ;). Je malinko prášivá, což je v kombinaci s velkou pigmentací docela vražedná kombinace, ale nakonec, při větší snaze, se dá tvářenka v pohodě nanést. Stojí myslím nějakých 85 Kč a v balení jí je poměrně hodně. Když už jsme u toho balení, tak  to se mi strašně líbí, připomíná mi to ty "fancy" tvářenky od MACu, které jsem nikdy neměla a asi ani nikdy mít nebudu, jelikož si vystačím s levnými tvářenkami :). Teď už se můžete podívat, jak vypadá na tvářích, ruce a v balení :)








Jak se vám tato tvářenka líbí ? :)


4 comments :

  1. Od Essence mám jednu, která je docela dost růžová a pak jednu Rimmel, která je zas hodně oranžová :D Potřebovala bych něco mezi tím, ale v obchodě si vždycky nejsem jistá, jak je tam to umělé osvětlení :( Každopádně tahle vypadá dobře a je pravda, že na léto se shimmer hodí, ale na zimu mám radši tvářenky matné :) Možná se po ní kouknu, jestli se dostanu někam do drogerie :)

    ReplyDelete
  2. je krásná, ale nezatracovala bych MAC ;)

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  3. Ja ju mám:) strašne sa mi zapáčila hneď ako som ju videla :D snažila som sa odolávať ale nakoniec som si ju aj tak kúpila :D je krásna, super textura, dlho vydrží a je krásne pigmentová. Treba vedieť ju dobre nanášať a nepreháňať to s ňou. Vždy oklepať zo štetca etc. Nabudúce chcem ale vyskúšať od Elfu baked blush peachy cheeky O:-) vyzera tiež krásne

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...