June 16, 2014

Recenze | UMA - WOW ! False Lash Effect Mascara.

Zdravím krásky :) .. Už asi v milionu mých videí jsem se líčíla pomocí řasenky od UMA v zářivě žlutém obalu. Neustále jsem ji vychvalovala a až teď, kdy už mi řasenka téměř dochází, ji konečně recenzuji. Hodně jsem si teď navykla kupovat jen řasenky s plastovým kartáčkem a starým ,,štětinovým" řasenkám už jsem se obloukem vyhýbala. Ovšem tato řasenka na mě svým hubeným kartáčkem zaujala. Říkala jsem si, že když jsou štětinky husté a krátké, že by to řasy nemusela tak slepovat, jako to třeba dokáže řasenka od Dermacolu, o které jste si mohli přečíst tady. A ona nakonec vážně neslepuje, což mě mile překvapilo. Řasy s ní vypadají parádně. Dají se krásně rozčesat, aniž by je kartáček slepil, zároveň je prodlouží a zahustí, takže jak už z názvu vyplývá, opravdu dodá řasám efekt umělých řas. Řasenka se během dne nedrolí a ani nerozmazává. Dá se dobře vrstvit. V drogerii Teta se dá sehnat za nějakých 100 Kč, což je víc, než super, za tak dobrou řasenku :). Určitě ji můžu jen doporučit, protože je vážně skvělá a pořídím si ji určitě znovu, až mi dojde ta druhá od UMA, kterou jsem si teď koupila na vyzkoušení :).




PŘED APLIKACÍ

1. VRSTVA

2. VRSTVA

Řasenka si zaslouží plný počet berušek, jelikož s ní nemám nejmenší problém :)



4 comments :

  1. to obtiskávání bych nesnesla...moc ti je taky nezahustila =( znám určo i lepší...já bych si hlavně tím kartáčkem absolutně vypíchla oko =D

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  2. Měla jsem ji a byla super akorát rychle vyschla. Jinak jsem na ní taky psala recenzi. Možná bych měla řasy nakonec procesat aby nebyli slepené :) jinak máš krásné řasy.

    ReplyDelete
  3. Mě se moc líbí, dělá Ti krásné řasy!

    ReplyDelete
  4. popravdě mně se výsledný efekt nelíbí - řasy mi přijdou slepené :(
    Once Upon a Time

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...