June 13, 2014

Outfit | V parku.

Ahojky krásky :)...Máme teď krásné počasí, ve kterém se občas už ani nedá vydržet, jak moc je teplo. Ovšem, nějak moc mi to nevadí, miluji teplo a léto. Konečně teď můžu i fotit nějaké outfity, jelikož přeci jen, mám třeba už co ze skříně  ukázat, v zimě nosím jednu bundu a co je pod ní už vidět není ;). Strašně ráda nosím kraťásky a tílka, moje nejoblíbenější kombinace na léto. V tomto outfitu jsem s Tomem vyrazila na hledání kešky do parku. Ty žabky k tomu už nebyly tak dobrý nápad, jelikož tam bylo spoustu prachu a hlíny a navíc bylo teplo, tak se mi potily nohy, takže jsem z parku pak vylezla s nehorázně špinavýma nohama, fujky :D. Co se týče kabelky, asi si zase rýpnete, že se k outfitu vůbec nehodí a já vám řeknu, že je mi to jedno, nemám ke každému oblečení, jinak barevnou kabelku, aby se mi k tomu hodila ;). 

Líbí se vám tyto outfitové posty ? :)


Brýle - Gate
Náušnice - od vietnamců
Řetízek - od rodičů
Náramek a hodinky - z Českého Krumlova
Top - Bershka
Kraťásky - Pantaloon
Kabelka - netuším, asi o d vietnamců
Žabky - CCC





9 comments :

  1. Jé, ty jsi krásná, hubeňoučká! :)

    ReplyDelete
  2. bohužel rýpnu...nehodí se k tomu =( kdybych fotila outfit na blog, tak to asi doladím do všech detailů... promiň...

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já nejsem až takovej perfekcionista ;) vždycky si někdo rýpne ;)

      Delete
    2. Mě se líbí že Lucka nemusí být vždycky nejdokonaleji sladěná, tím spíš když šla do parku ;) ! Je sama sebou a ukazuje nám tady jak se ohákla, nefotila se do módního časopisu ale aby nám ukázala na jaký outfit měla ten den zrovna náladu :)

      Delete
  3. Lucinko moc Ti to sluší, tílko je krásné :) !
    Co se týče toho ladění, já mám dohromady asi 5 kabelek, z toho jednu kterou nosím pořád a to v béžové, pak sportovní adidas přes rameno, sportovní černou Nike, jednu oranžovou a pak dvě malé .. takže jsem na tom dost podobně a vůbec neřeším jestli mi kabelka ladí nebo ne, to bych se musela zbláznit. A v zimě to máme stejně, také nemám co fotit! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Romčo :). No já jich mám právě taky málo :). A vždycky si vezmu nějakou, která mi zrovna příjde praktická, to jestli se nějak extra hodí, už moc neřeším :). Samozřejně bych si třeba nevzala růžovou kabelku k oranžové sukni (příklad) ;). Já myslím, že černobílá kabelka se prostě hodí více méně ke všemu :).

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...