June 24, 2014

24.6.2014

Ahojky krásky :)
Dnešní článeček je jen takové malé vykecání, takže možná pro vás bude o ničem :).
Jak asi všichni víte, už skoro rok si hledám práci, zatím se mi nepoštěstilo se odstat ani na nějaký pohovor. Až před týdnem mi zavolali, že se mám dostavit na přezkoušení z angličtiny, do jedné oraganizace (nebudu vám říkat které), kde tedy potřebovali dobrou znalost angličtiny, tak si potřebovali otestovat. Už týden jsem z toho nemohla pořádně spát, někdy i jíst, z toho jakej jsem stresař. Dnes tedy přišel den D a já šla na zkoušku. Ani jsem nevěděla, kde to pořádně je, no nakonec jsem to našla. Jedna paní mě nasměrovala, byla moc hodná a dovedla mě do místnosti, kde bylo asi dalších 12 lidí, no, čekala jsem víc a většinu holek, ale bylo to přesně naopak. Potom jsme šli všichni do jedné místnosti a dostali jsme testy na přezkoušení. Byla jsem tak nervózní, že se mi hrozně potily ruce, až jsem si ten papír skoro rozmočila :D. 
Nakonec ten test byl hrozně jednoduchej. Byly tam nějaké překlady vět z češtiny do Aj. Skládání vět z přeházených slov, odpovědi na otázky a nakonec poslech, ten už byl takový zmatenější, ikdyž jsem mu rozuměla :). Celé to trvalo asi třičtvrtě hodiny. Když jsem odcházela, uvědomila jsem si, že jsem se vlastně neměla vůbec čeho bát :).
Pak už jsem jen dorazila busem domů a chystám se za chvilku zase pryč a to za Tomem a půjdeme hledat kešky :).
Jinak se to teď na mě nějak nahrnulo, takže za týden mám další pohovor na jiné místo, kam teda budu muset dojet autem a já jsem zatím jen jednou jela bez dozoru taťky, takže z toho budu mít taky strach. Naštěstí semnou pojede Tom, aby mě podpořil :).

Budu ráda, když mi taky budete držet palce, jelikož jsem opravdu děsný nervák :). To je všechno z dnešního vykecávání :). Čauky ♥

4 comments :

  1. Luci, moc Ti budu držet pěstičky, ať Ti nějaká super prácička klapne a ať pohovor zvládneš v klídečku :) Hodně mi ten článek připomněl, když jsem před lety (po škole) taky hledala práci, ty pocity a vzpomínky jsou podobné. Člověk se jen nesmí nechat otrávit, nebo nervovat - což se lehčeji říká, než dělá - já vím ;)
    Ty jsi moc šikovná, samostatná a chytrá holka, takže věřím, že brzo nějakou super práci najdeš ;)
    Iwi Sluníčko B.

    ReplyDelete
  2. Já to mám uplně stejně, taky se takhle ze všeho nervuju :/ ale jinak taky furt hledám práci já už sem sice na nevim kolika pohovorech byla a i už někde i pracovala, ale nevyšlo to :(

    ReplyDelete
  3. tak to moc moc drzim palce!
    Pozyvam na letnu super giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    ReplyDelete
  4. Takové stresování znám a pak zjistím, že jsem se vlastně neměla čeho bát. Věřím, že ty zvládneš všechno co budeš chtít a držím ti palce.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...