February 25, 2014

Swatch | Essence - Gel Tint - 01 Hot Red.

Ahojky krásky :)...Přemýšlela jsem, jakou novou rubriku bych mohla založit a pak mě napadlo, že bych mohla vždycky na jednotlivé produkty dekorativní kosmetiky dělat swatche a tak vznikl i název rubriky :)....Vždycky vyfotím, jak produkt vypadá a něco málo o něm řeknu :). Do rubriky recenze bych to dávat něchtěla, protože by tam bylo jen pár slov. Tak snad vás tato rubrika bude bavit :)....Dneska se podíváme na gel tint na rty od Essence, který jsem si koupila ve výprodeji za 30 Kč. Lákal mě už dlouho, ale plnou cenu se mi platit nechtělo, no a tak jsem samozřejmě musela využít výprodeje :). Vybrala jsem si červený odstín, protože nic podobného doma nemám :). Když jsem ho nanášela, byl hodně mokrý, takže se docela rozpíjel, proto jsem ho nanášela jen v malém množství a vypadal pěkně a přirozeně. Dodal rtům krásný zdravý vzhled. Co mi na něm ale hodně vadí je to, že rty strašně vysušuje, takže pod něj musím dávat hodně balzámu. Jeho výdrž je suprová, vydrží i několik hodin, téměř se neobtiskuje i když jím a piju :). A teď už fotky :).






Použila jsem ho v tomto líčení :)



8 comments :

  1. já moc tyto "gely" nemám ráda, ale na tobě vypadá suprově a hezky přirozeně
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  2. Moc se mi líbí, ale čekala bych výraznější barvu :-)

    ReplyDelete
  3. Jsi krásná!!! :)
    Zvu Tě k sobě na giveaway! O co hrajeme se dozvíš na blogu. :) Budu ráda, kdy žse zůčastníš, protože výhra stojí určitě za to! :)
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    ReplyDelete
  4. To vypadá vážně dobře, asi vím, co si pořídím v nejbližší době :D Ale zas když to vezmu logicky, rty mám vysušené i tak, tak možná ušetřím :) Ale barvička na rtech vypadá super :)

    ReplyDelete
  5. Ta rtech vypadá opravdu krásně!:)

    ReplyDelete
  6. Gel jsem ještě nezkoušela, takže přemýšlím, že kdybych na něj narazila ve výprodeji, zkusím ho. Jinak ale nemám moc v oblibě věci na rty při běžném líčení jako takové, to raději jen rtěnku nebo přirozený balzám :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...