February 26, 2014

Recenze | Miss Sporty - Studio Lash Instant Volume.

Ahojky krásky :)...Jak jsem slibovala v předchozím videu, recenze na moji, teď momentálně, nejoblíbenější řasenku je tady :). Tu to řasenku jsem si koupila v akci 1+1 zdarma (vztahovala se jen na řasenky z řady Studio Lash), moc se mi líbil její kartáček a tak jsem si řekla, že ji vyzkouším, no a takhle vznikla naše láska,hihi :D....Předem se omlouvám za ta strašidelné fotky očí, prostě se mi nikdy nedaří to oko nějak hezky vyfotit, vždycky vypadám jako nějaký hmyz :D, ale řasy jsou vidět a to je podstatné :).


Co slibuje? (snaha o překlad,berte s nadhledem :D) ,,Až 10x větší objem. Maximální objemová řasenka s vysoce precizním dvoustranným kartáčkem pro neobyčejné řasy vytvoří (nedává mi smysl, za tím je: over 360 wide eyes look). Nulové slepení řas. Odolná vůči rozmazání."


Co splnila? K této řasence se každopádně ještě vrátím, protože jsem nikdy neměla hezčí řasy. Stala se mojí favoritkou číslo jedna. Má perfektní kartáček, který má na jedné straně delší a na druhé kratší umělé štětinky, které pomohou vytvořit objem a zároveň řasy pořádně pročesat. Dobře se s ní pracuje, řasy od sebe dobře oddělí, prodlouží je a neslepuje je. I po třech nanesených vrstvách řasy nejsou nijak extra slepené, spíše jsou objemné,což se mi moc líbí :). Od té doby, co ji používám, mi hodně z vás píše, jestli nemám umělé řasy a já vám říkám, že ne, za to může tahle řasenka :). Na oku vydrží více méně celý den, nedrolí se, tedy pokud se zrovna neválíte v posteli, jako já :D. I když si tak nějak popláču u nějakého toho filmu, tak se nějak nerozmaže, pokud si doslova neutíráte oko :).

   
1. vrstva
2. vrstva
3. vrstva

Shrnutí: Na to, že stojí jen nějakých 80 Kč, tak je naprosto skvělá, s řasami dokáže zázraky a konečně je to řasenka,k terá splňuje to, co slibuje :). Zaslouží si plný počet berušek a všem vám ji doporučuji vyzkoušet :).




10 comments :

  1. Páni, nikdy bych to do ní neřekla, řasy s ní vypadají opravdu senzačně. Moc díky za tip, rozhodně si ji pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    ReplyDelete
  2. Wow, dívala jsem se na tvé nové video, je super (tak jako každé *-*) A taky mě tahle řasenka zaujala, ale před nedávnem jsem si koupila řasenku od NYC (nejsem s ní moc spokojená). No jenomže si teď už další koupit nemůžu, chtěla bych tady tuhle ♥ Časem jí budu mít :)*
    A založila jsem si nový blog, nějak mě to k tomu bologování začalo táhnout, ale s blogem to není žádná sláva, kvalita fotek jsou naprd a nemám tolik kosmetiky na recenze, atd... Myslíš že se to nějak rozjede? :* http://dominishka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Jo nějak jsem zaznamenala že máme stejné hodinky ♥ Což mě strašně moc potěšilo, páč jsi můj velký vzor ♥

    ReplyDelete
  4. Wow, také riasy by som nemala ani keby som si dala umelé riasy :D inak ja som včera robila recenziu na špirálu od oriflamu a je úplne rovnaká obalom ako táto :D
    BeeKey

    ReplyDelete
  5. Řasenky téhle značky jsem používala kdysi na základce, když jsem se ještě moc nelíčila. V poslední době mám ráda ty od Maybelline a momentálně mám Manga od Loréal, ale tahle vypadá moc dobře a budu o ní uvažovat :) Hlavně za tu cenu je super :)

    ReplyDelete
  6. tato řasenka také patří mezi mé oblíbené:)
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  7. Udělala ti nádherné řasy!:)

    ReplyDelete
  8. Měla ji kamarádka a už tehdy jsem si říkala, že je zajímavá :) Teď rozhodně uvažuji dost silně o její koupi ;)

    ReplyDelete
  9. Tato řasenka patří také mezi mé oblíbené, mám už třetí balení :-)

    ReplyDelete
  10. ďakujem za poradenie :) vďaka tebe som si ju kúpila a naozaj pomohla :) konečne som našla takú ktorú som si obľúbila :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...