February 13, 2014

Recenze | Freeman pleťová maska - Dead Sea Minerals.

Ahojky krásky :)...Už dlouho jsem sháněla nějakou dobrou pleťovou masku, která bude vonět, pleť vyčistí a bude na pleť nějak pozitivně fungovat. Konečně jsem ji našla a hrozně se mi líbí, že při jejím nanesení ze sebe ještě navíc udělám šmoulu :D. Nanáším ji pomocí štětce na pleťvou masku od BrushArt, který můžete objednat zde.
Co slibuje ? ,,Tato zklidňujícíc maska okamžitě absorbuje přebytečný pleťový maz, čistí a uvolňuje ucpané póry. Minerály z Mrtvého moře obsahují přírodní látky důležité pro udržení zdravé pleti. Levandule a bergamot mají relaxační aromaterapeutické účinky. Vhodná pro všechny typy pleti."


Co splnila ? Když ji vytlačuji z tuby, jde to poměrně ztěžka, jelikož má maska hodně tuhou konzistenci. Vždy si ji vytlačím na štětec na pleťovou masku a v tenké vrstvě nanáším na obličej, vyhýbám se očím (nevím, proč to sem píšu, vždyť je to jasný :D). Maska nádherně voní, takže po celých deset minut, kdy si ji na pleti nechávám, nasávám tu krásnou násládle svěží vůni. Když si masku smývám, je už kompletně zaschlá, používám středně teplou vodu, tak aby mě nepálila na obličeji a musím se trošku víc snažit, než maska  povolí a půjde lehce smýt. Když si obličej celý navlhčíte a chvilku počkáte, tak půjde maska dolů bez problémů. Po odstranění masky je pleť trochu stažená, takže hned nanáším nějaký hydratační krém. Maska sice nehydratuje a ani asi hydratovat nemá, takže jí to nezazlívám, za to ale krásně pleť vyčistí, vytáhne z ní nečistoty a je pak úžasně jemná a vláčná. Cena za tuto masku se pohybuje okolo 160 Kč za 150 ml skvělé masky, takže se určitě vyplatí investovat :).


Shrnutí: Je to pro mě druhá nejlepší maska, po masce od Avonu, kterou jsem kdy měla. Jelikož té od Avonu jsem dala 4 berušky z  5ti, tak této musím dát 3,5 berušky, kvůli tomu pocitu, kdy zaschne a strašně stahuje obličj, nesnáším to :D. Ale svými účinky se u mě řadí mezi top masky na pleť :).






10 comments :

  1. Mám ji také a už hrozně dlouho plánuji recenzi, Barva a vůně super, ale extra pozitivní účinky jsem nezaznamenala, i když je fakt, že ji nepoužívám úplně pravidelně a střídám masek více :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To já mám po ní pleť pěknou a jemnou :)

      Delete
  2. Tahle mě už dlouho láká:)

    ReplyDelete
  3. Už jsem o ní nějaké recenze četla a vypadá vážně skvěle. Hezký článek :)
    Whoisperfect

    ReplyDelete
  4. Mohu se zeptat, kde ji seženu, děkuji ?:)

    ReplyDelete
  5. Mám od Freemana tři masky, nejlepší je s avokádem, dobrá je ta s plody acai, ale tahle modrá u mě hodně špatný. Použila jsem jí dvakrát a poprvý jsem měla pleť po aplikaci vysušenou, malinko pálila, nic úplně hroznýho. Ale po druhý to bylo utrpení, když jsem na sobě masku měla, absolutně nic jsem necítila. Po smytí jsem měla ale hodně zarudlou pleť a pálila hodně. Asi v ní je něco, co mi nesedí =)

    ReplyDelete
  6. Já ji mám a vůbec nejsem nadšená. Až ji vypotřebuju tak už ji nechci vidět:)) nepomáhá mi naprosto v ničem bohužel, ale už se těším na tu jahodovo-čokoládovou kterou si plánuji koupit :)

    ReplyDelete
  7. Mohu se zeptat, kde ji mohu zakoupit?Děkuji:)

    ReplyDelete
  8. tiež som ju skúšala, ale kúpila osm si iba to malé balenie čo je asi na 2 použitia :) zadlo sa mi že dosť vysušuje :/
    Beauté Caresse

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...