February 2, 2014

Recenze | Dermacol - Imperial Make-up.

Krásnou neděli všem :)...Poslední dobou se moje recenze točí kolem různým make-upů a jinak tomu nebude ani dneska :). Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet Imperial Make-up od Dermacolu a když jsem ho v drogerii DM uviděla je za 100 Kč, tak jsem si ho prostě musela vzít :). Měla jsem radost, že měli ve výběru tak světlý dostín, že mi sedí i teď v zimě, kdy jsem bílá, jako stěna. A jak u mě obstál ? :)

Co slibuje ? ,,Hydratační make-up s výtažkem z orchideje se zklidňujícími účinky pleť projasní a sjednotí. Hedvábné silikony dodávají jemnější a hladší vzhled. Dermatologicky testováno."


Co splnil ? Má klasickou tubičku, ze které snad dostanete i poslední zbytky make-upu. Má krémovou konzistenci, neteče, ale ani není nějak moc tuhý, zkrátka takový akorát. Není nějak parfemovaný, prostě klasická vůně make-upu. Make-up se jednodušše roztírá i vstřebává, neflekatí a ani se nedrolí. Kryvost je skvělá, ani jsem nečekala, že to bude takhle dobré. Testovala jsem ho na pleti bez podkladového krému, abych zjistila, jak hydratuje a obstál na výbornou. Pleť je po něm krásně vláčná, hydratovaná a jemná. Není to tak, že se lesknete, jako psí kulky, ale jen úplně přirozený odlesk pleti. Po pár hodinách bez pudru se trošku slévá do vrásek, hlavně kolem očí, ale s pudrem vydrží celý den :). Skvěle sjednotí pleť, takže se nemusíte obávat, že by vám na pleti někde vykukovaly červené flíčky. Já mám teď docela přecitlivělou pleť a jak uvidíte na fotkách, objevilo se mi sem tam i akné, ale tento make-up ho úplně v pohodě zakryl. Ani po několika hodinách mi na pleti nezoxidoval, což u mě beru jako plus, vzhledem k předchozím recenzím. Odstín Pale je vhodný i pro úplné bledulky jako jsem já. 



Shrnutí: Pokud máte v zimě vysušenou pleť a potřebujete zakrýt i nějaké to akné, tento make-up je pro vás jako dělaný. Mně všechny make-upy od Dermacolu vždy vyhovovaly a tento není vyjímkou. Nemůže si ode mě zasloužit nic jiného, než plný počet berušek :).




13 comments :

  1. Ty jo, musím říct, že vypadá luxusně na pleti a opravdu krytí je super.

    ReplyDelete
  2. A když mám mastnější pleť, tak mi asi sedět nebude, že? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já bych řekla, že ne. Make-up je spíše hydratační :-)

      Delete
  3. No takový makeup by se mi hodil, ale když já jsem opravdu bledá a nechci vypadat nějak divně :// Zuz

    ReplyDelete
  4. A to skoro všude čtu že skoro nekryje :) !
    Psí kulky mě dostaly! :D

    ReplyDelete
  5. Tento make-up dnes vytiahla moja sesternica a ja som ho musela hneď vyskúšať :D Krytie je fakt dobré, aj dobre hydratuje a na tvári ho ani necítim! Je výborný. Len mi vadia tie silikóny v ňom obsiahnuté, už len kvôli tomu by som ten make-up nepoužívala denne...
    Gold Phoenix

    ReplyDelete
  6. Mně naopak moc nesedl, i když mám suchou pleť, tak mi na ní sedí a nezapracuje se... Škoda.

    ReplyDelete
  7. ja ho mam doma ale este som ho neskusala :)

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    ReplyDelete
  8. Sohlasím, že se tento make-up hodí na zimu a pro suchou pleť, konečně jsem našla něco, co mi opravdu sedí, ale na léto to asi ončo nebude. Zkoušela jsem tmavší odstín, tak kdyby někdo chtěl mrknout: http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/orchidejovy-make-up-od-dermacolu.html Jinak máte moc pěknou pleť, možná bych se i na make-upy vykašlala :)

    ReplyDelete
  9. Ahoj, jak nanášíš tento make-up že vypadá tak strašně přirozeně??? :) myslíš že to bude vypadat dobře i nanesené prsty? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanáším ho chlupatějším štětcem :) chce to trpělivost ho dobře zapracovat i štětcem, myslím, že při nanášení prsty by se na pleti udělaly fleky :)

      Delete
  10. Tak už vím, který si pořídím příště, tedy pokud ho ještě seženu. :) Dle fotky to kryje opravdu super, takže doufám, že ho někde najdu. :D

    ReplyDelete
  11. Spočiatku aj mne vyhovoval, ale po dlhšom používaní asi tak po 3 týždňoch sa mi začalo príšerne vyhadzovať akné, tak som make-up prestala používať a akné sa upokojilo, nové nevznikalo, takže evidentne póry upcháva.
    Bianka

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...