February 2, 2014

Lak na nehty | Rimmel Space Dust - 007 Shooting Star.

Zdravím krásky :)... Už jsem se dlouho neozvala a už vůbec jsem hodně dlouho dobu nepřidala žádný článek týkající se nehtů, takže dneska se budeme zabývat lakem na nehty, konkrétně slavnými třpytkatými laky od Rimmelu, Space Dust, které mají nádherné odstíny a já už zase čekám, až je budou mít v akci, haha :). Mám zatím jen dva, o jednom už jsem psala tady. Tento, o kterém se budeme bavit dneska, je mnohem krásnější, zářivější, třpytkatější a prostě asi nejlepší lak, jaký jsem kdy vyzkoušela :). Zároveň je to asi první lak, který jsem použila více, než dvakrát :). Jsme do něj naprosto zamilovaná a o to víc mě mrzí, že mi teď vyschnul, protože jsem neměla naplno dotažený uzávěr :(. Zkouším ho ,,oživit" odlakovačem, jako to dělám u všech mých třpytkatých laků a vždycky to fungovalo. Pozor, pokud budete odlakovač lít do laku bez třpytek, můžete ho rovnou vyhodit, už potom vůbec neschne a patlá se, ale u těch se třpytkama mi to nedělá, tak nevím :). Tento lak má opět výborný, lehce zakulacený štěteček, kterým lak perfektně nanesete do obloučku. Plně kryje již ve dvou vrstvách, takže nádhera. Schne také poměrně rychle. Já přes něj vždycky ještě nanáším topcoat, protož se mi lak jinak zachytává o oblečení kvůli třpytkám :). Za plnou cenu stojí myslím nějakých 60 Kč, ale já si vždyckyp očkala, když byl ve slevě za nějakých 40 Kč :). Výdrž je velmi dobrá, na nehtech mi vydržel až 3 dny (mám blbé nehty, tohle je rekord) :). Snad si ho zamilujete stejně jako já :).





7 comments :

  1. Jee ten lak je krásny!!! Pri najbližšej návšteve drpgérie si aspoň 1 určite kúpim. Mám rada takéto trblietavé laky. A tento sa mi veľmi páči :)
    AnLen

    ReplyDelete
  2. Je nádherný :) já mám tmavě zelený ale přijde mi že je ta barva spíše černá, vůbec se mi nelíbí :D..doufám že časem změním názor.

    ReplyDelete
  3. Nádhernej! Škoda,že už nehty lakuju jen výjimečně.

    ReplyDelete
  4. Je super mám ho tiež :)

    ReplyDelete
  5. Pískových laků mám několik - od Rimmelu i GS. A tenhle je jediný, který mi vyschnul. Takže jsem buď taky lak špatně zavřela nebo je to lakem. :D Souhlasím, že je krásný, ale bojím se ho koupit znovu...

    ReplyDelete
  6. Překrásný, tak ten musím mít :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...