October 14, 2013

Recenze | Pantene Intensive Repair - Šampon a balzám.

Ahojky krásky :)

Někdy minulý rok jsem v GA vyhrála šampon a balzám od Pantene, měla jsem z nich velkou radost a těšila jsem se, až je vyzkouším, jenže jsem je uklidila do šuplíku a úplně na ně zapomněla, celá já :D. Před pár týdny jsem je při jakémsi úklidu opět našla a začala je konečně používat. A jak mi vyhovují ?

Co slubují ? ,,Hydratace a ochrana pro vaše suché poškozené vlasy. Ochrana před poškozením vlasů při jejich úpravě."

Co splnili ? 

Šampon: Má tekutější krémovou konzistenci, dobře se do vlasů nanáší, dobře pění a hned mám pocit, že jsou vlasy umyté a snad možná i vyživené. Má hodně příjemnou a zároveň nevtíravou vůni.
Balzám: Má tužší konzistenci, takže při jeho nanesení na ruku vcelku drží tvar. Do vlasů se ale nanáší bez problémů, je jemňoučký a dobře pokryje celou délku vlasů. Po jeho nanesení se vlasy bez problémů rozčesávají a dále už se téměř necuchají. Po vyfoukání jsou vlasy krásně jemné a lesklé a vypadají zdravě a třeba i jsou. Rozhodně to nenapraví poškozené konečky, to nedokáže nic, jedině nůžky, ale pokud máte vlasy více méně zdravé, tak je rozhodně posilní a vyživí. Rovněž krásně voní.

Shrnutí: Tyto dva, podle mě, zázraky bych určitě doporučila. Nemám jim co vytknout :). Takže jim dávám plný počet berušek :).



3 comments :

  1. Já jsem také měla oba dva :( bohužel mi mastil hlavu, ale vůně byla krásná! Tak jsem si koupila sprej na vlasy, a ten mi vyhovoval, no jo mé vlasy se mastí skoro po všem :D

    ReplyDelete
  2. Potřebovala bych šampon na zacuchané vlasy, dělají se mi téměř dredy..;D

    ReplyDelete
  3. Mala som kondicionér a bola som veľmi spokojná :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...