October 15, 2013

Recenze | Miss Sporty Lash Millionaire False Lashes Effect Mascara.

Ahojky krásky :)

Dneska vám předvedu řasenku, která je teď mojí oblíbenou. Ovšem, ikdyž je moje oblíbená, mám na ní vlastně úplně jiný názor. A jaká, že je tato řasenka s naprosto vyčerpávajícím a extrémně dlouhým názvem ?

Co slibuje ? ,, Up to 15x more volume. Up to 100% lash lift instantly. New generation eye shaped brush, that curves, stretches and fans out lashes. Its protein and collagen formula multiplies out lash volume. " (když jsem se to snažila přeložit, vznikly z toho neskutečný kraviny :D)



Co splnila ? Když jsem řasenku poprvé otevřela, docela jsem se zděsila toho slepeného kartáčku se žmolkama. To mě úplně odrazovalo, ale řekla jsem si, že jí dám šanci a vyzkouším ji. Nanesla jsem první vrstvu řasenky a už hned bylo vidět, jak řasy neskutečně slepila a zaplácala vrstvou řasenky, takže to jsem jí nedokázala odpustit a zase ji vrátila ne dno šuplíku. Jenže po nějaké době mi jí bylo líto a dala jsem jí druhou šanci, tentokrát jsem ji ale použila až po první nebo druhé vrstvě řasenky, která řasy neslepuje. A v tom jsem se do ní zamilovala. Řasy už dál neslepovala, ale krásně je zahustila a prodloužila, takže už ji používám jen takhle a už si na ní neztěžuju. Řasenka má i poměrně dlouhou výdrž na oku, kdy skoro po celý den neopadávala pod oko nebo se jinak drolila a rozmazávala. Odličování je také bezproblémové, odlíčíte ji opravdu vším. Cena je vcelku směšná, nějakých 80 Kč :).





















Shrnutí: Samostatně se tato řasenka rozhodně nedá použít, ale když pod ní dáte jinou řasenku, není problém :). Ovšem, od řasenky bych čekala stejně něco lepšího, takže jí dávám 2 berušky z 5ti.



8 comments :

  1. Kartáček to má teda opravdu strašný.Proto se na ty kartáčky pro jistotu koukám už v obchodu :DD

    ReplyDelete
  2. Já se taky na kartáčky dívám, ale tuhle jsem vyhrála v GA :)

    ReplyDelete
  3. Já ji i s mamkou používám už asi druhým rokem a nemůžu si na ni stěžovat :-) ale je fakt,že je potřeba se s tím kartáčkem trochu víc snažit,aby neslepovala...

    ReplyDelete
  4. Tyjo, ta teda pěkně slepuje...

    ReplyDelete
  5. Ahoj, nominovala jsem tě do Liebster Blog Award, která koluje mezi blogery, budu ráda, když se také připojíš:)
    http://charmed-all.blog.cz/1310/liebster-blog-award

    ReplyDelete
  6. Ahoj, mohla by si prosím podpísat túto petíciu na zastavenie testovania na zvieratách? https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000007/public/signup.do
    ak ešte nemáš 18,možeš tam napísat skorší rok narodenia. Dakujem:) aj vy ostatní prosím..

    ReplyDelete
  7. Ahojky, prosím tě potřebuji poradit, začínám s blogem a nějak se mi nedaří nějak vykoumat jak si pod záhlaví přidáš takové ty stránky kam pak člověk zařadí různé články. Děkuji moc.
    http://adush09.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...