October 2, 2013

Recenze | Dermacol BB Magic Beauty Cream.

Ahojky krásky :)

Už tu dlouho nebyla žádná recenze a tak to musím napravit :). Dneska se spolu mrkneme na zoubek BB Creamu od Dermacolu. Zatím jsem zkusila jeden BB Cream, který i jako první myslím přišel do drogerií, a to BB od Garnier, který mám moc ráda. Pak přišla ta mega BB mánie, a tak mě ani žádný jiný BB nelákal. Když jsem objednávala ze stránky Dermacol.cz, byly k objednávce přibaleny i vzorečky a jedním z nich bylo ,,bíbíčko". Těšila jsem se, že ho vyzkouším, takže, jak to testování dopadlo ?






Co slibuje ? ,,Výjimečný BB krém poskytuje pleti péči jako plnohodnotný krém a je efektivní jako make-up. Vytváří přirozený vzhled pleti, sjednocuje její tón a kryje nedokonalosti. Hydratuje pleť, rozzáří ji a dodá pocit svěží a sametové pleti. SPF 15 chrání pleť před slunečním zářením."

Co splnil ? Bohužel mi přišel vzoreček s nejtmavším odstínem, ale i tak jsem ho chtěla zkusit :). Když jsem si krém nanesla na ruku, měl přirozený odstín, který vypadal, že bude jen o trošičku tmavší než moje pleť. Jakmile jsem ho nanesla na pleť, začala ta srandovní část, kdy mi BB na pleti zoxidoval a strašně ztmavnul, no vypadala jsem jako bych byla už po desátý za sebou v solárku :D. Asi za půl hodiny jsem se koukla do zrcadla a dost jsem se zděsila, BB ztmavnul ještě víc, takže jsem vypadala jako oranžáda, chytla jsem docela silnej záchvat smíchu :D. Odstín je asi to jediné, co bych tomuto krému vytkla, ale to není chyba toho krému, jen toho, že jsem dostala ten nejtmavší, ale zjímalo by mě, jestli takhle oxiduje i světlý odstín a jaký by z něj nakonec byl výsledný odstín.

Krém příjemně voní, žádná extra silná parfemace, jen lehoučká, jak jsem tomu u Dermacolu zvyklá. Při nanášení jsem neměla sebemenší problém jej rozetřít, neflekatěl, což je u mě velké plus. Nemusíte se u něj ani obávat toho, že by hrudkovatěl, to tu opravdu nehrozí. Docela mě překvapilo jeho krytí, které není vůbec špatné (viz foto), zakryl mi vcelku výrazné pupínky, což mě jen potěšilo. Nedoporučovala bych ho těm, kteří mají mastnější pleť, jelikož je tento krém vysoce hydratační, tudíž se nevyhnete přepudrování, já mám pleť vcelku suchou, ale i tak jsem se po krému leskla, ale to mi nějak nevadí, pudr to vždy jistí, ať se lesknu nebo ne :). Podle mě, kdybych měla správný odstín, tak by krém pěkně sjednotil pleť, ale tady u té oranžády to moc nemůžu posoudit ;). Měla jsem ho na obličeji celý den bez přepudrování a mile mě překvapilo, že se neslévá do vrásek, což vyloženě nesnáším, takže má u mě další plus :). Jeho konzistence je taková polotuhá, či polotekutá, jak chcete. Nějakou dobu jsem ho nechala na zápěstí a změnil se v takouvou tekutou, s prominutím, srajdu, ale tak, nikdy bych tak dlouho nečekala, než bych ho nanesla, takže tento fakt opomíjím.


Bylo to mnohem oranžovější než je to na fotce, asi mi novej foťák redukoval nepřirozené odstíny :D

Bonusová s Bernýskem :)

Shrnutí: Škoda, že jsem měla špatný odstín, jinak by tento krém byl perfektní a možná bych ho i zaměnila za ten od Garnier, který je mou stálicí. Co se týče funkčnosti krému, nemám mu téměř co vytknout, myslím, že je to dobrá volba mezi BB Creamy. Určitě se po něm kouknu ještě v drogerii. Řekla bych, že si zaslouží čtyři berušky z pěti :).


 Máte zkušenosti s tímto BB Creamem ? Jestli ano, jaké ? :)


9 comments :

  1. tiež mám vzorKU tochto bb kremu ale ešte som ho neskušala vyzera že je tiež tmavy ako aj ostatne no uvidim:)

    ReplyDelete
  2. Jak se zmiňuješ o své stálici Garnieru, ten mám taky a je absolutně pro mě nevyhovující, po dlouhém dni ve škole vypadá hrozně, tvář mám flekatou... hledám nějakou změnu a úplně jsi mě tímto Bíbíčkem vznesla, na tvé tváři vypadá skvěle i když píšeš o tom odstínu, ty jo, ale fakt je parádní :D asi po něm sáhnu :))) Nebo máš snad lepší tip ? :))

    Blog Book of beauty

    ReplyDelete
  3. Vypadá dobře, světlý odstín by mohl být super;) Jinak od Garnier používám taky, nedávno jsem si koupila na mastnou pleť, ale ten jsem zatím nezkusila..;)

    ReplyDelete
  4. vyzerá celkom fajn, možno ho skúsim. inak škoda toho odtieňu :/
    BeeKey

    ReplyDelete
  5. Náhodöu na Tvé pleti vypadá báječně!
    Hrozně Ti závidím tu nádhernou pleť :).

    ReplyDelete
  6. Také jsem si objednávala přes dermacol.cz a dostala tento BB krém. Mně došel dobrý odstín a krém je skvělý :)

    ReplyDelete
  7. :D oranžáda, ja tiež zvyknem mať problémy s oxidáciou makeupov, ráno dokonalá pleť a poobede ako oranžáda, ako hovoríš:)))

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Vypadá dobře, dnes mi přišel vzorníček, tak se těším až ho vyzkouším :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...