October 5, 2013

Líčení podle celebrit | Adele Makeup Tutorial.

Ahojky krásky :)

Teďka si asi pojedu hodně často nějaké líčení, protože konečně můžu zoomovat, a jak mě to baví ! :D Úprava videí už je ale horší, můj počítač je asi nejpomalejší na světě ! Když se snažím sestříhat video, tak se mi v takové té ukázkové tabulce s videem ani nehýbe obraz, když se to snažím přehrát, abych věděla, jak jsem video vlastně sestříhala, tak se mi zvuk po chvilce zasekne a pořád nevidím ani obraz, prostě na ranu ! :D Moje stříhání videí je teď takový pokus omyl, takže se předem omlouvám na nějaký špatný sestřih videa, protože to se fakt jinak nedá, orientuju se podle té ,,zvukové čáry", kde vidím takové ty vlny, tak to ve videu nechám a zbytek vystříhnu, prostě nevím, jak jinak to udělat, takže se vlastně až teď na YouTube dozvím, cože jsem to vlastně natočila a kdo ví, jestli jsem si zrovna třeba nemluvila pro sebe a nechala to tam, takže budu vypadat jako totální magor :D. Takže se za to předem omlouvám :D. A omlouvám si i za slovo ,,takže" téměř v každé větě :D.

Jinak teď už k dnešnímu videu, poprvé jsem zkoušela točit líčení s novým foťákem, takže si na to ještě budu muset nějak zvyknout kde to ostří, manuál jsem si taky ještě moc neprocházela, protože jsem líná :D a prosím vás, nevyčítejte mi už ten zvuk, já myslím, že rozumnět mi je, ikdyž to prostě trochu šumí a vidět mě je líp než předtím, tak nevím proč si někteří ztěžujete :D. Dnes jsem si vybrala líčení podle Adele, myslím, že její styl líčení je úžasný, takový retro a to se mi hrozně líbí :). Doufám, že jsem někoho tímto videem inspirovala, a že toto líčení vyzkoušíte :).






9 comments :

  1. Tenhle tutorial se ti moc povedl :) Ale líbí se mi všechna tvá líčení a hrozně ráda koukám na tvá videa :) Jsi šikula :)

    ReplyDelete
  2. Podobá se to, akorát mi přijde že Adele má černé kouřové líčení a hodně zvýrazněné konturování.
    A ma matné rty, ale to už je detail. Jinak to je super. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty oči mi příjdou tmavě hnědé :) .. ale to konturování jsem mohla udělat výraznější, ale zase by to na mně asi nevypadalo dobře :) .. ty rty, nějak jsem nemohla najít nic matného a ještě navíc, aby to byla podobná barva :) ... děkuju :)

      Delete
  3. Jee tak to je moc povedene, opravdu!

    ReplyDelete
  4. tohle ti ale neskutečně sluší, úplně vynikáš! A s těmi hnědými vlasy bomba! :)

    ReplyDelete
  5. Ta nová kvalita videí je úplně skvělá!

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...