October 4, 2013

Balíček od čtenářky Páji.

Ahojky krásky :)

Bylo, nebylo.....Ne, takhle opravdu nezačnu, ale byla to první věta, která mě teď napadla :D. Tento týden mi napsala moje čtenářka Pája, že prý má doma kosmetiku, kterou nevyužije nebo jí třeba nesedí odstín a bylo jí líto to vyhodit, takže se obrátila na mě, jestli bych o ty produkty náhodou neměla zájem. Jsem prostě člověk, který nedokáže nic vyhodit a když už by chtěl někdo jiný něco vyhazovat, tak si to radši vezmu, ikdyž bych tu věc třeba nevyužila, ale hlavně aby to nikdo nevyhazoval :D.  Jsem takový ,,střádač věcí". Navíc mi Pája nabízela právě produkty, u kterých bych většinu využila, tak jsem si řekla, proč ne :). Balíček mi přišel včera a jsem z něj nadšená, Pája je strašně moc hodná, že mi produkty poslala, udělala mi tím neskutečnou radost :). Navíc mi v balíčku poslala dopis, který byl super a byl to i první dopis od čtenářky, který jsem kdy dostala, takže taková příjemná premiéra :). Páji za balíček už asi po stopadesátý děkuju a asi ještě hodněkrát budu, protože je fakt moc hodná :). A co, že mi to poslala ? :)



O BB od Rimmel jsem věděla, že je to ten nejtmavší odstín, tak mi Pája řekla, ať ho případně někomu daruji. Mamka ho zkoušela a odstín se na ní zdá být fajn, tak se ho snad ujme, protože já bych vypadala jako černoch :D.

Tento make-up od Dermacolu jsem si hned zamilovala, perfektní odstín s podtónem, který mi sedí, hustší konzistence, hydratace, prostě to, co mám ráda :)



Tento pudr mi udělal největší radost, víte, že ho miluju a už dlouho chci konečně dopotřebovat ten od Rimmel, ale toho se teď zase na dlouhou dobu vzdám a opět nahradím tímto nejúžasnějším na světě :)


Lesk ani stíny asi nevyužiju, ale stejně je nevyhodím, protože je mi toho líto :D

Pája psala, že tyto tužky jsou z nějakého Bravíčka, ale to mi nevadí, protože jsou to neskutečně nádherný odstíny, takže je mi jedno odkud to je :). Hlavně ta bronzová, prostě nádhera ! :)

Tento korektor je taky super, je hutný, takže dobře zakryje pupínky, ale na okolí očí je na mě tmavý, tak alespoň na ty pupínky je fajn a krytí mi vydrželo celý den a bez pudrování :)

Mám to ale úžasnou čtenářku :)


14 comments :

  1. fakt je to super hlavne že ti väčšina vyhovuje ten posledny korektor môže byť fajin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, to jsem taky ráda :). A ten korektor je dobrej :))

      Delete
  2. ...máš to tedy ale vážně úžasnou čtenářku :)
    Kdyby to však byla vegan kosmetika, opravdu bych ti záviděla:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, to mám a vážím si toho :) .. já bych měla radost ze všeho :)

      Delete
  3. Ty tužky z Bravíčka vypadají hodně dobře, alespoň co se barvy týče, teď jenom otázku, jestli budou držet a jestli jo, tak super :D :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak já nikdy tužky samotné nepoužívám, vždy přes ně dám stíny, takže myslím, že budou super :))

      Delete
  4. Krásný balíček jsi dostala! Musel tě teda opravdu moc potěšit a nejvíce se mi líbí pudr od dermacolu, po kterém prahnu už dost dlouhou dobu.:)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je úžasný a mám z něj obrovskou radost :) .. já jsem vždycky používala tyhle pudry od Dermacolu, ale jednou jsem vyhrála Stay Matte od Rimmel, ale není tak super jako tenhle a furt nechce ubývat, takže bych se asi nikdy nedočkala toho, až dojde a já bych si mohla koupit zase ten od Dermacolu a teď když mi ho Pája poslala, tak jsem zase na dlouhou dobu udělala pápá tomu od Rimmelu :D

      Delete
  5. Parádní věci!:) A ten pudr je snad uplně nový..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsou :) .. jojo ten pudr je nový, Páji navyhovoval ten odstín :)

      Delete
  6. Jéé ten korektor mám taky mám odstín 1 (jsem total bledule) a teda pro mě je perfektní hlavně na kruhy pod očima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem asi ještě větší bledule, než ty :D

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...