July 4, 2013

Recenze | Box4pet červen 2013.

Ahojky krásky :)


Jsem tady s recenzí na červnový Box4pet, který mi tato společnost zaslala na otestování. Tímto jim moc děkuju, bylo fajn, když jste mohly mému kocourkovy udělat radost a z toho jsem měla radots i já :). Hrozně se mi tento nápad s boxy pro zvířátka líbí, sice ho nebudu využívat, protože našim zvířátkům bohatě stačí rýže s masovou konzervou a jsou happy, ale i přesto se mi boxíky tohoto typu líbí :). 

Na stránkách www.box4pet.cz se můžete zaregistrovat a pooté, co tak učiníte si můžete vytvořt profil vašeho zvířátka (kočka nebo pes), napíšete tam jeho jméno a zadáte jeho stáři, proto je pak box naplněn věcičkami na míru vašeho zvířátka.
No a teď už k produktům ( jsou to produkty, když to není kosmetika ? :D) 

Matýsek mi dělal pokusného králíka a všechno otestoval, no a jak se na vše tvářil ? Dozvíte se v recenzi :)
Předem vám říkám, že Matýsek není normální kočka. Jelikož vyrůstal se psem, tak se jako pes chová :D.







Tak týhle věcičky se Matýsek bojí :D. Vždycky před tím ptáčkem začne utíkat a schovávat se pod stůl :D. Když je ale hodně zuřivej tak mu kouše křídlo, ale nejradši má stejně tu gumu, na které je to pověšené :D. Míček se mu ale moc líbí, co se kutálí, to on miluje :).



Tohle se stalo Matýskovou novou posedlostí, jakmile začnu šustit se sáčkem, už ke mě běží a mňouká jako o život, že chce granulky. no hrozně moc mu chutnají :)



Jak už jsem psala, Matýsek je divnej :D. On miluje maso a masové konzervy, ale tahle paštika se mu vůůůbec, ale vůůůbec nelíbila. Voní to jako klasicka paštika pro lidi, kterou by byl taky schopný sníst, ale k téhle jen čuchl a hnes odtáhl, ani se jí netkl. Ani násilí nepomohlo :D. No co, jeho smůla, alespoň si pochutnal Bernýsek :).



Konečně něco, co mu přišlo k chuti :). Voní to jako tuňák a jelikož Maťulín rád ryby, tak se do něj pustil jako dravec :). Dala jsem ochutna i Bernnymu a ten se taky zalizoval :).




Opět trošku přešlap. Mates, kterej rád rybičky se téhle ani netkl. Já se mu nedivím, vypadá děsivě :D. Ne, tohl by mu bylo jedno, jen jednou ze zoufalství sežral rybě hlavu, jinak už ho nikdy nezajímala. Takže se tyhle rybičky staly každodenní dobrotou pro našeho pejska, kterýmu šmakujou :)




Tak tohle jediné jsem ještě B. a M. nedala ochutnat, smrdí to a Matýsek se od toho rychle odtáhl. Je to jen přídavek do jídla,tam se to snad ztratí, jen jsem ho tam zatím nikomu nepřimíchala, navím je tohle balení malé, takže bych u zvířátek ani nemohla pozorovat změny nebo účinky tohoto přípravku :).


Sakra, taková dobrá věcička a nám na konzervu pro psa nesedí :/. je to moc malé, takže to propadne do konzervy. To mě mrzí, protože bych to jinak používala, no nic no, budu s tím zavírat klasické sklenice, třeba na zavařování, třeba alespoň tam to bude sedět :).



No a to byl celý obsah boxu :). Nakonec se mi z toho nedopatřením stal box pro kočku a psa, každý si našel to své :). Je fajn, že to pro ty zvířátka prostě využijete, není to jako s nějakou nepoužitelnou rtěnku v Ladyboxu :).

A tady je ještě video, kde jsem boxík otevírala s Matýskem :). Kdo ho ještě neviděl, koukněte se, jak to Maťulovi sluší :).



8 comments :

  1. přijde mi to děsně super, že dělají boxy i pro zvířecí miláčky, já mít kočičku nebo pejska, tak mu to objednávám pravidelně :) Přijde mi, že tam jsou docela super pamlsky a věci ;)

    ReplyDelete
  2. Jůůů, taky nad takovým boxíkem uvažuji :)

    ReplyDelete
  3. Omg, už i box pro zvířata? :D to je moc teda... :) ale vypadá to dobře...

    Jane´s colours

    ReplyDelete
  4. Je to super nápad, jak obšťastnit svého mazlíčka :o))

    ReplyDelete
  5. To je boží :-D http://kyrkys.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. tak to jsem ještě neviděla box pro zvířátka, ten musím hned objednat tyjo..to je super nápad vymyslet taky něco pro zvířátka..

    ReplyDelete
  7. Ahoj chtěla jsem se zeptat to ti oni zašlou nebo ty jim napíšeš? taky bych chtěla tenhle box na recenzi napiš mi na můj blog : mrs-sophie.blog.cz :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oni mě oslovili sami s nabídkou spolupráce :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...