August 12, 2012

Recenze: Maybelline Affinitone Make-up.

Ahoj dámy :)

Jsem ráda, že jsem tento make-up objevila a teď vám kněmu něco povím :)


Co slibuje ? Vcelku nic jsem nezjistila. Co asi může make-up slibovat ? Především asi krytí :) Tento navíc obsahuje vitamin E.

Co splnil ? Jsem z něj nadšená, ano, to je moje prvně věta. Když jsem ho doma vybalila z tašky, tak jsem s ním zatřepala a zjistila, že je úplně tekutý. Řekla jsem si, že možná proto byl ve slevě, ale ne. Tento make-up zřejmě takový být má a není to žádné minus. Ano, je dost tekutý, ale skvěle kryje, neděla fleky po obličeji a dobře se roztírá. Skvěle sedí k pleti (tedy alespoň ten můj odstín, nevím jaké jsou ty ostatní). Není nijak parfemovaný.Neslévá se do vrásek :)


Tento make-up předčil moje očekávání a dávám mu plný počet berušek. Myslím, že mu dám šanci i podruhé, až lahvičku vypotřebuji :). Stejný názor mám i na korektor z této "řady". Kryje bezvadně :)



Jaké zkušenosti máte vy s tímto make-upem ?


With Love your eL.







4 comments :

  1. ešte som o ňom nepočula ale ak náhodou budem kupovať make-up budem sa riadiť tvojou radou 8) ja mám vždy problém s tými flakmi 8(

    ReplyDelete
  2. Já jsem z něho byla prvně nadšená v zimě hlavně kvůli dokonalému světlému odstínu. Jenže ejhle, ono to není vůbec nic pro moji suchou pleť, ikdyž krytí a výsledný efekt byl prvně perfektní.

    ReplyDelete
  3. ja som s nim nebola spokojna. on je urceny pre suchu plet aby nezanechaval taky ten vyzor nanosu, ale u mna prave to spravil aj ked som si ho dala minimim. krytie si uz velmi nepamatam, niekomu som ho potom dala. na viacerych blogoch som citala na neho aj velmi pozitivne aj velmi negativne recenzie. ja momentalne pouzivam rimmel 25 a ten podla mna kryje dobre

    ReplyDelete
  4. Tento make up poouzivam už cca 2 roky, v jednom kuse denno denne, a asi je jasne kedze ho použivam stále je pre mna vyhovujuci! kryje vynikajuco,(obcas mám nedostatky) kryje, vydrzi mi velmi dlho...kazdemu vyhovuje niečo ine ale.ja som spokojna odtien mam vanila rose.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...