August 2, 2012

Recenze: Glis Kur Hair Repair: Maska na Vlasy.

Ahojky :)

Dnes vám představím tuto masku na vlasy. Pokud se o ní chcete dozvědět více, tak čtěte dál :)


Co slibuje ?  ,,Maska proti poškození vlasů s 3násobnou koncentrací komplexu tekutého keratinu odstraní dokonce i extrémní poškození vlasů - na povrchu i uvnitř vlasu. Až o 95 % menší lámavost. Pro větší odolnost vlasů.

Co splnila ? No tak samzřejmě jako vždycky výrobci na obalu přehánějí. Až o 95 % menší lámavost ? Blobost ! Odstraní poškození vlasů ? ještě větší blbost. Vlasy, které jsou už zničené ničím nespravíte, jen je maximálně vyživíte a zamaskujete již roztřepené konečky. A k tomu přesně slouží tato maska a velice dobře. Vlasy mám po ní moc pěkné, jemné a lesklé. Žádné stopy po reztřepených konečcí, ikdyž, jak jsem říkal, stejně je máte, jen uhlazené, takže to není poznat. Ale o to nám jde :). 
Tuhle masku používám při každém mytí a nechám ji působit 1 minutu (vlasy si umývám každý druhý den). 
Nádherně voní a vlasy krásně uhladí.
Její konzistence je tužší až krémová.


Ty černé čáry patří k jinému článku ;) :D

Tuhle masku mohu ráda doporučit. Po dlouhé době jsem dala šanci přípravku z drogerky a nelituji. Cena se pohybovala kolem 140 Kč, což je za 300ml balení super cena :). Této masce neuberu ani půl berušky, protože nemám celkem co jí vytknout :) Dávám jí plný počet :)



With Love your eL.







2 comments :

  1. Já nechci rýpat jen bych asi psala recenze po delším testování :) Já totiž měla taky masku Gliss Kur (ale tu žlutou, taky na roztřepené konečky pro dlouhé vlasy) a ze začátku jsem taky byla hrozně spokojená, ale pak se to zvrtlo :(.

    ReplyDelete
  2. U mňa nefungovala táto maska ani len na zničené končeky vlasov, skrátka jedno veľké sklamanie.
    Bianka

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...