May 8, 2016

MAKEUP REVOLUTION | PRO ILLUMINATE ROZJASŇOVAČ.

AHOJKY KRÁSKY :)


V dnešním článku se s vámi chci podělit o recenzi na moji novou lásku. Ne vážně ... já se zamilovala! Ve spolupráci se značkou Makeup Revolution jsem si mohla vybrat nějaké produkty a mezi nimi byl i tento rozjasňovač. 

Říkala jsem si, že to asi bude další z těch rozjasňovačů, co bude příliš zlatý, třpytkatý a nepřirozený na pleti. Ale ono vůbec !!

Když jsem si ho poprvé prohlížela, tak jsem se lekla, že to snad ani nemůže být rozjasňovač, vypadal tmavě, až skoro jako bronzer, ale zdání klame. Ani hned po vyzkoušení na ruce jsem z něj nebyla přiliš odvařená, vůbec mi nepřišlo, že by odrážel světlo. už jsem pomalu začala být zklamaná, že to není to, co jsem chtěla, ale hned, jak jsem ho poprvé vyzkoušela na pleti (viz video), tak jsem mu hned propadla. Na pleti vůbec nepůsobí tmavě a leskne se až až. Tedy ne přímo leskne, spíše přirozeně odráží světlo. Nikdy jsem neviděla nic tak krásného ☺. Vždy jsem snila o takovém rozjasňovači, co nebude vypadat jen jako kupa nevkusných třpytek. Hledala jsem něco jako Mary Loumanizer od The Balm, jen v levnější verzi. Nedařilo se. Teď už ale konečně mám to, co jsem hledala a  nedám ho z ruky. Nemůžu uvěřit tomu, jak moc přirozeně na pleti vypadá. Ať ho nanesu málo nebo tunu, tak pořád vypadá pěkně ☺

Balení je bytelné a nečekaně obrovské, takže se vám asi nemůže stát, že byste ho někdy zvládli spotřebovat. Myslím, že stojí každou korunu a vřele ho doporučuji. Má přesně takový univerzální odstín, který bude slušet jak bledulkám, tak i tmavším typům. Za 199 Kč je to bomba .







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...