October 29, 2015

SALLY HANSEN XTREME WEAR NAIL POLISH - 150 SUN KISSED.

AHOJKY :)

Už tu dlouho nebyl lakovací článek, tak si dnes jeden dáme. Bude konkrétně o jednom laku a to od Sally Hansen. Je to můj první lak od této značky a byla jsem zvědavá, jaký bude. Zatím mám jeden, ale o Vánocích se mi sbírka rozroste, jelikož mamka využila akce v DMku, kde jste při nákupu nad 900,- od Sally Hansen dostali startovací kit na gelovou manikúru, takže mi mamka nakoupila tunu laků a budu mít i tu gelovou sadu, na kterou se nesmírně těším, hlavně si chci vypěstovat delší a pevnější nehty.

 Zatím jsem mamku ukecala alespoň na ten oranžový, protože se hodí na podzim, je to perfektní podzimní a Halloweenská barva :). Když jsem lak vyzkoušela, začala jsem se těšit ještě více na další laky této značky. Ten lak je úžasný, dobře se aplikuje, štěteček je tak akorát a pěkně se s ním pracuje. Lak je hezky pigmentovaný, kryje již v jedné vrstvě, ale já automaticky dávam vždy dvě, aby to vypadalo ještě lépe. Lak rychle schne, což já oceňuji, když vždy večer narychlo lakuji. Vydržel mi na nehtech tři dny, což je asi nejvíce, co mi kdy lak vydržel, takže jsem nedšená :). Laky seženete v drogerii za nějakých 99 Kč a vřele ho doporučuji, protože je to vážně pecka :).

October 28, 2015

ESSENCE - MAKE ME BROW GEL NA OBOČÍ.

AHOJ KRÁSKY :)

Dnešní článek bude o mém novém favoritovi na obočí. Do nedávna jsem používala vždy jen pudrové produkty nebo tužky, které ale nevypadaly tak přirozeně. Essence mi s tímto gelem udělala nesmírnou radost, protože je to naprosto úžasná věc. 

Konečně jsem našla barvu, která mi sedí úplně nejvíce. Vždy jsem měla barvy, které jsou lehce do rezava a vůbec mi to nesluší, tato barvička je spíše do šeda, což mi vyhovuje a nevypadám jako klaun.

Ikdyž máte velmi světlé obočí, které téměř není vidět, stačí ho jen pěkně vytrhat do pěkného tvaru, přejet tímto gelem a rázem vytvoříte přirozený efekt, jakobyste nikdy neměli světlé obočí. Jednoduše se i nanáší, stačí se držet linie obočí, šup šup a máte hotovo. 

Celý den vydrží na obočí, zároveň ho zafixuje, takže se ani nehne a chloupky zůstávájí tam, kde mají. Vůbec se nerozmazává. Má malý kartáček, který perfektně stačí na obočí, není ani velký, ani moc malý. Seženete ho v drogerii za nějakých 69 Kč, což je super cena. Vřele ho doporučuji, já už ho nedám z ruky. Tak hlavně doufám, že ho Essence nepřestane vyrábět :).

October 27, 2015

ŘASY ARDELL 107 A LEPIDLO DUO.

AHOJKY :)

Dnes vám blíže ukážu a řeknu svůj názor na nalepovací řasy Ardell a lepidlo na řasy od DUO, které mi e-shop prodavamekosmetiku.cz zaslal k vyzkoušení. Hrozně jsem se těšila, až oba produkty vyzkouším, protože jsem na ně slyšela samou chválu. Jak obstály u mě? :)


October 26, 2015

PODZIMNÍ GIVEAWAY. (UKONČENO)

AHOJ KRÁSKY :)

Nadešel čas, abych vás zase něčím odměnila za to, jak jste svělé, že mě odebíráte, komentujete články a videa a podporujete mě v tom, co dělám. Proto mě to baví, bez odběratelů by to zkrátka nešlo :). Na blogu se vás sešlo 448, na FB 1 381 a na YouTube už skoro neuvěřitelných 15 000. Co dodat, jste zkrátka úžasné a moc vám děkuju :)

Do soutěže jsem vybrala produkty, které se hodí hlavně na podzim, kdy se pleť stává po létě sušší a loupe se. Proto jsem vybrala tři produkty, bez kterých já prostě nedám ani ránu. Miluju značku Ziaja, co se týče krémů a péče o pleť a proto jsou produkty právě od této značky. Sama jsem všechny vyzkoušela a používám je stále. A které to jsou?


1. Ziaja enzymatický peeling s mořskými řasami
2. Ziaja kokosový krém na ruce
3. Ziaja kozí mléko denní krém

PODMÍNKY:

1) Sledovat můj blog přes GFC (vpravo v menu)
2) Do komentáře napsat ,,Bez jakého kosmetického produktu si neumíte představit podzim?"
(alespoň mi dáte tipy, co si koupit nového :) )
3) Napsat do komentáře e-mailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat

Soutěž potrvá do 8.11.2015

Výherce vylosuji pomoci randomu.






October 20, 2015

L´OREAL | MICELÁRNÍ VODA PRO SUCHOU A CITLIVOU PLEŤ.

AHOJKY :)

Dneska se vrhneme zase na nějakou recenzi. Myslím, že žádnou micelárku jsem ještě nerecenzovala, tak to bude asi poprvé. O tuhle se s vámi chci podělit, protože jsem s ní moc spokojená. 

Je to micelární voda od Loreal, která je konkrétně určena pro suchou a citlivou pleť, což je přesně můj případ. Stejnou verzi jsem vyzkoušela i od Nivei, ale z té jsem nebyla nadšená, jako z téhle. 

Na trhu je teď micelárek více, než dost, takže je opravdu z čeho si vybírat. Já ale vždycky sáhla po těch z drogerie. Tuto jsem sehnala v akci za nějakých 100 Kč.



October 17, 2015

PALETKA TVÁŘENEK MAKEUP REVOLUTION.

AHOJ KRÁSKY :)

Dnešní článek bude spíše fotkový a to plný fotek paletky tvářenek od Makeup Revolution, kterou mám už pár týdnů a stihla jsem ji i pořádně vyzkoušet :). Paletku mám v odstínu Sugar and Spice, která obsahuje celou škálu barev, každý si tam vybere tu svoji. Mně vyloženě nesedí jen ta zářivě růžová, která mě dělá ubrečenou, takže ta není úplně ono. Ostatní barvičky jsou ale skvělé. 

Tvářenky jsou úžasně pigmentované, takže je potřeba být při nanášení opatrné, protože lehce vytvoříte look alá Marfuša. Dobře se blendí, takže se nemusíte bát, že byste měli na tvářích fleky, moc pěkně se s nimi pracuje. Paletku můžete sehnat buď v Rossmannu nebo samožřejmě na stránkách Makeup Revolution za krásnou cenu 299,- . S paletkou jsem maximálně spokojená, ke každému líčení si dám jinou tvářenku, takže se s ní nenudím a použivám ji teď skoro pořád :)

October 15, 2015

NOVINKA | GLANC BOX.

AHOJ KRÁSKY :)

Právě jsem v mailu obdržela zprávu od Brandnooz Boxu, že v listopadu přicházejí s novinkou s názvem ,,Glanc Box", ve kterém každý měsíc objevíme věcičky z oblasti kosmetiky a drogerie. Prý se můžeme těšit na značky jako jsou Loreal, Dove nebo Herbadent. Obsah boxu bude v hodnotě okolo 900,-. Cena boxu bude 349,-. Já mám pro vás ale slevový kód, se kterým můžete box objednat za 299 Kč. Objednávat můžete na adrese www.brandnooz.cz/glanc-box . Slevový kód je: A4HEINTNS9. Platnost slevy je do 31.října, tak neváhejte :).

Já už mám objednáno, jsem hrozně zvědavá, co tam bude a jestli to překoná tehdejší Ladybox a podobné boxíky :)


Taky budete objednávat? :)


October 9, 2015

PODZIMNÍ LÍČENÍ.

ZDRAVÍM :)

A jsem tu s dalším podzimním líčením, tentokrát už s poněkud výraznějším. Zvolila jsem tmavé oči i tmavé rty, pro mě docela nezvyklá kombinace, zvláště, co se rtů týče, protože tmavé rtěnky příliš nenosím a tahle je na mě už hodně extrémní. Určitě mi tato barva sedí více, než červená, která ze mě dělá klauna. V rtěnce zkrátka potřebuji odstíny do fialova, jinak ke mně moc nejdou. Líčení se mi ale líbí a myslím, že se mi vcelku povedlo. Mezi lidi si určitě netroufnu vyjít, protože je na mě tato rtěnka až moc tvrdá a myslím, že moje okolí by to nevzalo dobře, takže se na to moc necítím. Užívám si ji tedy alespoň doma :).

KOUŘOVÉ LÍČENÍ POD BRÝLE.

AHOJKY KRÁSKY :)

Dnešní líčení bude hlavně pro ty, kteří nosí brýle, protože je hodně výrazné a proto bude skvěle vykukovat pod brýlemi, které rády dělají oči malé a nevýrazné, tak je zkrátka musíme něčím podtrhnout. Tohle líčení není úplně obvkylé, co bych běžně nosila, ale musím říct, že se mi hodně líbí, je to změna a moc se mi zalíbil tento styl kouřové linky. Pokud chcete dodat šmrnc vaším očím, které se ztrácejí za brýlemi, zkuste toto líčení :). Je dobré, že k tomuto líčení vlastně nepotřebujete být zručné, prostě rozmažete a nedokonalosti jednoduše setřete, jednoduché :).



October 6, 2015

E STYLE - PERFECT HARMONY PALETTE | 03 GOLD DREAMS.

AHOJ KRÁSKY :)

   Dnes bych vám chtěla blížě ukázat paletku očních stínů od E style, kterou jsem strašně moc chtěla vyzkoušet a když mi ji e-shop prodavamekosmetiku.cz zaslal k vyzkoušení, byla jsem v sedmém nebi, opravdu mě moc potěšili :). 
   Paletka má nádherný obal, vůbec nepůsobí levně, naopak. Na přední straně je výřez, kde i můžete vidět barvy, které v sobě ukrývá, takže pokud těchto paletek vlastníte více, nemusíte každou zvlášť otevírat, abyste zjistili, jaké stíny v ní jsou. 
   Má v sobě pět stínů s výrazným shimmerem. Její barvičky jsou vhodné přesně na podzim, takže ji teď používám poměrně často. Stíny jsou úžasně pigmentované, během dne neopadávají, neslévají se do vrásek a jsou máslovité a dobře se blendí.

Paletce nemám co vytknout, jsem z ní opravdu unešená a pokud máte rádi třpytivé stíny jako já, tak se vám paletka určitě bude líbit :)

October 1, 2015

PODZIMNÍ DEKORACE.

AHOJ KRÁSKY :)

Dnešní článek bude provázen spíše fotkami. Letos jsem si chtěla nějak hezčeji vyzdobit pokoj do podzimního stylu. Já podzim nesnáším, je to konec léta, začíná se brzy stmívat, ráno se také vstává do tmy, je zima a venku není hezky a to se mi nelíbí. Tentokrát jsem si ale řekla, že si ten podzim užiju, ikdyž bude zima a škaredě. A čím jiným si zpříjemnit ošklivé počasí, než pěknou výzdobou pokoje a svíčkami, které vlastně nahradí chybějící sluníčko. 

Svíčky mi na podzim a v zimě dodávají energii, pocit útulnosti a tepla. Když ke mně do pokoje přišli rodiče, lekli se, že to u mě vypadá jako na hřbitově, všude samá svíčka :D. Mně se to ale líbí a bez svíček nedám ani ránu. Hrozně ráda používám vonné vosky od Yankee Candle, které mají pestrou škálu vůní a když si vyberete nějaké podzimní, hned se člověk cítí lépe. 

K tomu jsem si letos dokoupila i nějaké ty dekorace. Svoji komodu jsem sladila do oranžové barvy a s výsledkem jsem moc spokojená :). Všechny dekorace jsem koupila v Nanu Nana, kde strašně ráda nakupuji, když jde o bytové dekorace, najdou se tam vážně dobré kousky za slušné ceny. Mám velkou radost z listového řetězu, který tedy byl trošku dražší (150,-), ale dlouho jsem ho chtěla, takže jsem si ho vzala a vypadá moc hezky, nejradši bych si ho dala do celého pokoje :D. Teď už se můžete podívat, jak moje dílo dopadlo :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...