February 26, 2014

Recenze | Miss Sporty - Studio Lash Instant Volume.

Ahojky krásky :)...Jak jsem slibovala v předchozím videu, recenze na moji, teď momentálně, nejoblíbenější řasenku je tady :). Tu to řasenku jsem si koupila v akci 1+1 zdarma (vztahovala se jen na řasenky z řady Studio Lash), moc se mi líbil její kartáček a tak jsem si řekla, že ji vyzkouším, no a takhle vznikla naše láska,hihi :D....Předem se omlouvám za ta strašidelné fotky očí, prostě se mi nikdy nedaří to oko nějak hezky vyfotit, vždycky vypadám jako nějaký hmyz :D, ale řasy jsou vidět a to je podstatné :).

February 25, 2014

Swatch | Essence - Gel Tint - 01 Hot Red.

Ahojky krásky :)...Přemýšlela jsem, jakou novou rubriku bych mohla založit a pak mě napadlo, že bych mohla vždycky na jednotlivé produkty dekorativní kosmetiky dělat swatche a tak vznikl i název rubriky :)....Vždycky vyfotím, jak produkt vypadá a něco málo o něm řeknu :). Do rubriky recenze bych to dávat něchtěla, protože by tam bylo jen pár slov. Tak snad vás tato rubrika bude bavit :)....Dneska se podíváme na gel tint na rty od Essence, který jsem si koupila ve výprodeji za 30 Kč. Lákal mě už dlouho, ale plnou cenu se mi platit nechtělo, no a tak jsem samozřejmě musela využít výprodeje :). Vybrala jsem si červený odstín, protože nic podobného doma nemám :). Když jsem ho nanášela, byl hodně mokrý, takže se docela rozpíjel, proto jsem ho nanášela jen v malém množství a vypadal pěkně a přirozeně. Dodal rtům krásný zdravý vzhled. Co mi na něm ale hodně vadí je to, že rty strašně vysušuje, takže pod něj musím dávat hodně balzámu. Jeho výdrž je suprová, vydrží i několik hodin, téměř se neobtiskuje i když jím a piju :). A teď už fotky :).

February 23, 2014

NailArt | Oživení bílého laku.

Krásnou slunečnou neděli :)...Dnešní post bude nehtový. Tento jednoduchý design jsem použila na Valentýna, přišlo mi to takové jemné, ale přitom pěkné :). Můžete použít jakoukoliv barvu třpytek a dle výběru se vám tyto nehty budou hodit ke všemu :)....Jako podklad jsem použila Studio Nails Hardening Nail Base od Essence, dále dvě vrstvy bílého laku od Golden Rose Fashion Color v odstínu 04. Potom jsem pomocí dotting pen nanesla růžové třpytky, které jsem koupila u vietnamců a nakonec jsem vše přelakovala top coatem od NYC :).




February 20, 2014

Líčení pro blondýnky v hnědých barvách.

Ahojky krásky :)...Už jsem tu dlouho nedávala žádné líčení, tak vám sem dám jedno velmi jednoduché líčení pro blondýnky nebo taky bledulky :). Není to nijak přehnaně tmavé, ale pokud tomu chcete dodat trošku té barvy, tak můžete přidat tmavší lesk na rty nebo rtěnku, jako jsem učinila já :).

February 13, 2014

Recenze | Freeman pleťová maska - Dead Sea Minerals.

Ahojky krásky :)...Už dlouho jsem sháněla nějakou dobrou pleťovou masku, která bude vonět, pleť vyčistí a bude na pleť nějak pozitivně fungovat. Konečně jsem ji našla a hrozně se mi líbí, že při jejím nanesení ze sebe ještě navíc udělám šmoulu :D. Nanáším ji pomocí štětce na pleťvou masku od BrushArt, který můžete objednat zde.

February 11, 2014

Lak na nehty | Golden Rose Paris - 105.

Zdravím krásky :)...Dneska opět nehtový post, ve kterém se podíváme na krvavě rudý lak od Golden Rose, který mě naprosto uchvátil :). Nádherná sytá barva, skvělá pigmentace. Stačí i jedna vrstva a máte plně sytou barvu, jako vidíte v lahvičce. Má dobrý štěteček, kterým vcelku v pohodě vytvoříte oblouček kolem nehtové kůžičky. Lak schne průměrně dlouho, ani rychle, ani ne nějak extra pomale, cca 7 minut (bez nadlaku bych to nechala minimálně 20 minut). Výdrž už tak skvělá není, loupal se mi asi tak druhý den, jako asi většina laků díky mým blbým nehtům, takže vám asi vydrží i dýl ;). Na nohách mi v pohodě vydrží i měsíc :). Ale za cenu nějakých 45 Kč je super, hlavně ta barvička :).




February 9, 2014

NailArt | Klasická francouzská.

Ahojky krásky :)...Tak jsem takhle přemýšlela, jaké si vytvořit nehty. Chtěla jsem něco jednoduchého a nepřeplácaného, co by se hodilo k zimě. Nakonec jsem si vzpomněla, že už jsem dlouho neměla na rukách klasickou francouzskou manikúru. Nepoužívala jsem žádné šablonky, prostě jsem to tak nějak udělala podle ruky. Nedopadlo to tak katastrofálně, jak jsem si zprvu myslela. Trošku křivé to samozřejmě je, ale když se na to nědíváte úplně zblízka, tak je to v pohodě, haha :D....Použila jsem podkladový lak, dále přes celý nehet lak od Golden Rose Sweet Color v odstínu 03. Potom jsem se snažila bílým lakem obkreslit špičky nehtů, na ty jsem použila lak, rovněž od Golden Rose, Fashion Color v odstínu 04. Nakonec jsem vše přelakovala TopCoatem od NYC... Hotovo, elegantní a jednoduché :).




February 8, 2014

Už nevyhazujte zbytky balzámů na rty ! :)

Ahojky krásky :)...Taky nemáte rády, když používáte balzámy na rty, spotřebujete ho až k tomu plastu a do toho zbytku na dně, co tam zbyl, už se vám nechce dloubat, jelikož se vám tam ani ten prst skoro nevejde, aby jste zbytky vydolovaly ?...Pokud se vám takhle do zásoby nakupilo několik ,,prázdných" balzámů na rty, tak vám poradím, co s nimi, aby jste je mohly vypoužívat kompletně do dna....Budete potřebovat prázdný kelímek od balzámu na rty nebo jakýkoliv jiný kalíšek, lžičku a čajovou svíčku (nebo mikrovlnku), téměř vypoužívané balzámy na rty. 

February 2, 2014

Recenze | Dermacol - Imperial Make-up.

Krásnou neděli všem :)...Poslední dobou se moje recenze točí kolem různým make-upů a jinak tomu nebude ani dneska :). Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet Imperial Make-up od Dermacolu a když jsem ho v drogerii DM uviděla je za 100 Kč, tak jsem si ho prostě musela vzít :). Měla jsem radost, že měli ve výběru tak světlý dostín, že mi sedí i teď v zimě, kdy jsem bílá, jako stěna. A jak u mě obstál ? :)

Lak na nehty | Rimmel Space Dust - 007 Shooting Star.

Zdravím krásky :)... Už jsem se dlouho neozvala a už vůbec jsem hodně dlouho dobu nepřidala žádný článek týkající se nehtů, takže dneska se budeme zabývat lakem na nehty, konkrétně slavnými třpytkatými laky od Rimmelu, Space Dust, které mají nádherné odstíny a já už zase čekám, až je budou mít v akci, haha :). Mám zatím jen dva, o jednom už jsem psala tady. Tento, o kterém se budeme bavit dneska, je mnohem krásnější, zářivější, třpytkatější a prostě asi nejlepší lak, jaký jsem kdy vyzkoušela :). Zároveň je to asi první lak, který jsem použila více, než dvakrát :). Jsme do něj naprosto zamilovaná a o to víc mě mrzí, že mi teď vyschnul, protože jsem neměla naplno dotažený uzávěr :(. Zkouším ho ,,oživit" odlakovačem, jako to dělám u všech mých třpytkatých laků a vždycky to fungovalo. Pozor, pokud budete odlakovač lít do laku bez třpytek, můžete ho rovnou vyhodit, už potom vůbec neschne a patlá se, ale u těch se třpytkama mi to nedělá, tak nevím :). Tento lak má opět výborný, lehce zakulacený štěteček, kterým lak perfektně nanesete do obloučku. Plně kryje již ve dvou vrstvách, takže nádhera. Schne také poměrně rychle. Já přes něj vždycky ještě nanáším topcoat, protož se mi lak jinak zachytává o oblečení kvůli třpytkám :). Za plnou cenu stojí myslím nějakých 60 Kč, ale já si vždyckyp očkala, když byl ve slevě za nějakých 40 Kč :). Výdrž je velmi dobrá, na nehtech mi vydržel až 3 dny (mám blbé nehty, tohle je rekord) :). Snad si ho zamilujete stejně jako já :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...