June 30, 2013

Recenze | Barva na vlasy Garnier Olia.

Ahojky krásky :)

Už je to zase skoro měsíc, co jsem si barvila vlasy, ale přiznám se, že jsem lenoch, abych tuhle recenzi už dávno napsala, takže jsem si řekla dost, prostě to napišeš !. Když jsem brouzdala drogérií, tak jsem sháněla nějakou pěknou medovou lond, která by se nejlépe nevymývala do takové škaredé nazrzlé barvy. Do této hnusné barvy se mi totiž vymývala ta barva od Garnier, co jsem měla předtím (viz. moje video "Změna je život: Barvení vlasů"). Ta předchozí barva chytla tmavě, ale to rychleji se vymývala a házela nepěkné odlesky, takže jsem se těšila, až vlasy za měsíc znovu nabarvím. Takže zpět do drogerie, zkoušela jsem se dívat spíše na barvy ve slevě, každá korunka k dobru je fajn. Najednou jsem uviděla nějaké neznámé barvy od Garnier - Olia, i odstíny měly pěkné, takže jsem si řekla, že to prubnu. Barva byla v akci za 130 Kč (asi).


Co slibuje ? ,, Na rozdíl od běžných barev na vlasy Olia obsahuje 60 % oleje. Její unikátní technologie využívá sílu oleje pro optimální účinnost barvícího procesu. I bez amoniaku tato permanentní barva na vlasy dodává úžasně intenzivní barvu a viditelně zlepšuje kvalitu vlasů."

Co splnila ? Jednoduše řeknu, že tuhle barvu jsem si hned zamilovala. Barvy je velké množství, takže skvěle pokryje i dlouhé vlasy. Pro mě má další skvělé plusy, například to, že nesmrdí. Naopak !. Píšou, že má mít květinovou vůni, no nevím, květiny mi to nepřipomíná, ale je skvělé, že mě barva při barvení vlasů nedusí k smrti. Při oplachování vlasů jde barva krásně smýt například z čela, krku nebo odkudkoliv, kde jste se zašpinili. Ovšem z vlasů už se tolik nevymývá. Narozdíl od mé minulé barvy, viz výše, tato barva nechatla tak přespříliš tmavě, ale dodala vlasům krásný lesk a viditelný pocit zdravých vlasů. Vlasy mám obarvené už přes dva týdny a barva je pořád krásná, sce už trochu světlejší, i díky sluníčku, ale pořád má pěkný a přirozený nádech. Po použití barvy bylo viditelné, že vlasy mi opravdu nezničila tolik, jako běžné barvy. Přibalený kondicioner je super, krásně voní a vlasy jsou po něm nádherně lesklé a živé :). Divila jsem se, ale zase tolik se po něm vlasy nemastí, jak bych čekala.

Obsah balení, hrozně se mi líbily ty černé rukavice, jsem zvyklá jen na takové ty mikrotenové :D


Shrnutí: Nevím, co ještě bych k tomu napsala, prostě je to skvělá barva na vlasy a kdo je máte suché, bude tohle pro vás ta pravá volba.  Ne tak často dávám úplně plný počet berušek, ale na téhle "věcičce" nevidím ani jednu zápornou vlastnost :).


Výsledky: No a tady už se můžete podívat, jak krásně chytla, nic přehnaného a přesto taková změna. Mým vlasům to rozhodně prospělo :)



Pardon, že jsem se nějak nesnažila se učesat a namalovat :D

Tentokrát, jsem žádné video o barvení netočila, ale čerstvě obarvené vlasy z téhož dne jste mohli vidět ve video o Warm Shimmer Palette. Kdyby vás napadlo ještě něco, co by vás o této barvě zajímalo, napiště do komentářů :). A nezapomeňte se zapojit do GA :).
A taky, všimly jste si, že už mi docela dost povyrostly a  zhoustly vlásky od barvícího videa ? :). Biohar funguje :).

Zkoušeli jste tuto barvu ? Jak jste s ní spokojené ? Nebo jí rády vyzkoušíte ? :)


NailArt | Gold-Pink Nails.

Ahojky krásky :)

Jelikož jsem si poslední dobou hrozně oblíbila laky od Coloramy, takže už jich mám asi 6, tak jsem hledala nějakou pěknou kombinaci barev, takže jsem vybrala zlatou a růžovou, takovou baby pink, hrozně dlouho jsem sháněla tuto barvičku, ale žádný odstín se mi zatím nelíbil, až u Coloramy :). Přemýšlela jsem, jaký nailart udělat a napadlo mě tohle. Musím se přiznat, že v mých představách to vypadalo alespoň hezky :D. S tímhle nailartem nejsem vůbec spokojená, ale tak, nemůžu vám přece vždycky ukázat jen to povedené, jen se podívejte, jak to vypadá, když se mi nedaří :D :). Barevná kombinace se mi ale líbí, takže zkusím vymyslet něco lepšího s těmito barvami :). 
Odstíny laků: Růžový 262, Zlatý 108




























June 29, 2013

Jak jsem si vyráběla paletku...

Ahojky krásky :)

Tak už i mě postihla mánie zbavit se mono stínů od Essence, ale nikdy se mi žádný návod nelíbil, protože vždy byly vidět plíšky stínů, takže jsem se držela toho, že je chci alespoň trošku zamaskovat. Nechtěla jsem si kupovat nějakou drahou prázdnou paletu, když to jde i levně, ne-li téměř zdarma. takže jsem prohledala své zásoby nepoužíváných DVDček a čápla prázdný obal. Odstranila jsem z něj obrázek "Příběh žraloka", ale tu fóliii, co to překrývala, jsem tam nechala na překrytí mého "nového" obalu. Takže se mi zrodil nápad, jak asi udělat kulaté výřezy na stíny, teď ale už k fotkám, které vám řeknou víc.

Vybraný obal od DVD, je to ten vyšší typ, takže se ta výseč na DVD nebude dotýkat stínů 
(tu věc na držení DVD jsem uřízla)

Obě vnitřní strany obalu jsem chtěla zakrýt, takže jsem si naměřila karton 
(tento je ze starého kalendáře)

Do kartonu jsem si nakreslila a poté vystříhla kolečka ve velikosti stínů

Dále jsem použila pěnovou fólii, kterou jsem přehla na půl (aby byla vyšší) a znovu jsem do ní vystříhla kolečka
(tuto fólii, nebo co to je, najdete třeba u zabalené elektroniky)

Jelikož jsem chtěla vnitřek paletky černý, to samé jsem udělala s černou igelitovou taškou (aby se okolí stínů dalo případně otírat/omývat)
Karton, fólii a igelitku jsem slepila dohromady

I paletku jsem chtěla mít černou, takže jsem vzala starý černý deštník a nastříhala z něj dva kusy na polepení obalu od DVD. Původní ochranou fólii opět přilepíme zpět a tím překryjeme i látku deštníku
(můžete použít jakoukoliv látku) - obal se mi trošku zapařil, když jsem ho nechala na sluníčku schnout, není to takto upatlané

Igelitku jsem nalepila i na druhý karton a všechny připravené části jsem nalepila do krabičky. Teď už stačilo jen nahřát obaly od stínů nad svíčkou, vyndat je a nalepit do nové paletky. A máme hotovo :). 

Mě ještě zbývají 3 volná místa v krabičce, takže postupně stíny dokoupím a paletka bude kompletní :). Na normálním světle se to takhle blbě neleskne, to ten blesk a vůbec to ve skutečnosti vypadá líp :). příště vám ji ukážu třeba na videu :). Jsem na sebe pyšná a se svým výtvorem spokojená :D. Crcala jsem se s tím docela dlouho, než vše zaschlo, než jsem to vymyslela, no prostě mi to dalo práci a právě proto jsem spokojená s výsledkem :). 
Asi to nebude dle vašeho gusta, ale mě se zkrátka nelíbila ta možnost, že to tam mám jen volně nalepené a prostě to do sebe nezapadá :). Konečně můžu paletku přidat do své sbírky a samotné monostíny mi nebudou jen tak někde ležet a budu je konečně používat, příjde mi to praktičtější :).









June 28, 2013

Giveaway ke konci školního roku.(UKONČENO)

Ahojky krásky :)

Jelikož se dnes rozdává vysvědčení, berte tohle jako odměnu :). A také je to odměna za to, že je vás tu už 200, dělá mi to obrovskou radost :).

O CO SE HRAJE ?



1. Kosmetická taštička Astor
2. Náušnice Garnier
3. Lak na nehty Essence, odstín 33 Just in Case
4. Mono stíny Maybelline v odstínu I Love Lilac ( jsou jednou použité, takže pokud by to výherkyni vadilo, nemusím je posílat - chtěla jsem je dát do soutěže, protože je mi líto, že je nepoužívám, přitom je to taková pěkná barvička :))

PODMÍNKY PRO ZÚČASTNĚNÉ

1. Být z ČR
2. Být pravidelným čtenářem přes GFC (jelikož je GA pro mé čtenáře)
3. Napsat do komentářů, jaký článek by jste na blogu chtěli
4. Napsat na vás kontaktní e-mail

Soutěž potrvá do pátku 12.července a vítězku vyberu přes Random.org
Přeji hodně štěstí a na někdy příště plánuji nehtovou GA :)



June 27, 2013

Můj blog na Bloglovin ? Co mi zbývá...



Ahojky krásky :)

Už jste si 1000x museli všimnout článků typu "GFC se ruší". Nevím, co je na tom pravdy, ale o svoje milé čtenáře rozhodně přijít nehodlám. Takže se přesouvám, asi jako každý v této době, na Bloglovin, který mi není zrovna moc sympatický, ale co mi zbývá, že ?

Pokud můj blog máte rádi, tak budu moc vděčná, když budete můj blog a nové články sledovat tam :). GFC to sice není a vůbec nechápu, proč to vlastně ruší, protože si tím akorát poštvou bloggery proti sobě, no jejich volba, ale budeme se to snažit přežít :).

Když to tedy opravdu zruší, tak víte, kde mě pak máte hledat :). Nebo si mě můžete přidat už teď  TADY nebo najdete na konci stránky tlačítko :).

Všem, kdo mě budou odebírat jsem moc vděčná :) ♥



June 25, 2013

Video | S Lonnie v kuchyni | Letní jahodová buchta

Ahojky krásky :)

Jelikož jsem v tomto videu slíbila, že všechny suroviny a jejich množství napíšu na blog, tak je sem teda napíšu a k omu mám ještě pár fotek tohoto skvělého dezertu, který se mi kupodivu povedl a byl moc moc dobrý :).

Těsto:                                                                      
• 3 vejce
• 1 sklenička (hrnek) vlažné vody
• 1/2 dcl oleje
• 2 skleničky polohrubé mouky
• 1 prášek do pečiva
• 1 sklenička cukru
• 1 lžíce kakaa (dle libosti)

Krém:
• 250 g másla (dala jsem méně a stačilo to)
• 200 g cukru moučka (bylo to šíleně sladké, takže také stačí méně)
• 250 g tvarohu ve vaničce

Další suroviny:
• čerstvé jahody
• hořká čokoláda na posypání












June 23, 2013

Video | Bright Eyes and Dark Lips.

Ahojky :)

Teď nějak úplně zapomínám na to, sem přidávat videea, která přidávám na YouTube a kdo mě tam neodebíráte, ani nevíte, že jsem třeba nějaké natočila. Takže sem přidám alespoň nějaká, ke kterým mám případně nějaké fotky :).







Outfit | Nové šaty.

Ahojky krásky :)

Jelikož jsem sháněla něco pohodlného na dovolenou, tak jsem tak nevědomky procházela Pantaloonem a najednou je uviděla. Hned mi padly do oka a musela jsem si je jít zkusit. No padly suprově :). Měly je ještě v tmavě modré a černé barvě, ale mě přišly tyhle béžové takové neutrální a zároveň vhodnější na léto, navíc téměř nic v téhle barvě nemám :). Stály 199 Kč a byl k nim i pásek, takže tady pro mě platilo ,,no nekupte to" ;).
A proto, že mají nad prsama gumu, tak mě konečně nemají kam spadnout :D. prostě jiné šaty bez ramínek mi nemají na čem držet :D. Měli je bohužel jen v téhle nudlózní velikosti, což je docela blbý, ale kdo máte postavu jako já, tak se na ně běžte mrknout do Třebíčského Pantaloonu :).





June 21, 2013

Outfit | Dots.

Ahojky krásky :)

Jelikož teď 2x týdně chodím do autoškoly, tak se taky musím nějak oblíct, takže teď bude asi vícero OOTD postů :). Kvůli vedru jsem ve skříni hledala co nejlehčí oblečení, takže tahle kombinace pro mě vyhrála :).


Tílko | C&A
Kraťasy | Pantaloon
Žabky | Od vietnamců




June 19, 2013

FotoRecept | Lahodná mrkvová polévka.

Ahojky krásky :)

Jsem tu s menší novinkou a to v podobě obrázkového receptu na tuto skvělou polévku, která se mi zdá vhodná na léto, protože mi chutnala i studená. Já ji například jedla i místo hlavního jídla, protože zasytí kvůli její hustotě. Tuto polévku jsem si teď velmi oblíbila, tak snad bude chutnat i vám :)










 Jak se vám tento FotoRecept a celkově tento typ článku líbí ? :)






June 18, 2013

NailArt | Žíhané nehty.

Dobré ráno krásky :)

Dneska je opět krásně, konečně je tu léto :). Mám radost, že už nevypadám jako stěna a pěkně hnědnu :). Dneska strávím (patří tam "s" nebo "z" ? :D ) den s kámoškou ze střední, protže jsme se od té "skvělé" třídní akce neviděly. Navíc jí budu barvit vlasy tou novou ombré barvou, tak držte palce, ať se mi to povede :D.
No a tyto nehty jsem zkoušela s jedním z těch vějířovytých štětečků na nehty. Musím se přizna, že výsledek se mi vůbec nelíbí :D. Ale byla to jen zkouška, tak to sem chci dát :).
Nejdříve jsem nehty nalakovala mentolovým lakem, poté jsem dělala tahy štětecem pomocí tmavě modrého laku a nakonec tahy oranžovým lakem a poté přes vše topcoat :).






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...